آموزش
نيمسال دوم (بهمن) 1403-1402

*** توضيحات انواع مهمان در دانشگاه پيام نور

🔴نکات مهم

-دانشجویی که تقاضای مهمان دارد بایستی قبل از انتخاب واحد اقدام به ثبت درخواست مهمان در سیستم گلستان نماید.

-تا زمانی که تایید مهمان توسط مبدا و مقصد انجام نشود اجازه انتخاب واحد را نخواهد داشت.

-شرایط مهمان و انتقالی در پیام نور

-در دانشگاه پیام نور انتقالی به معنای خاص وجود ندارد اما مهمان به سه طریق امکان پذیر است:

#مهمان_موقت:
جا به جایی بین مراکز و واحدها برای هر ترم که فرد متقاضی می بایست پس از واریز شهریه ثابت در اول ترم، از سیستم گلستان درخواست مهمان موقت به مرکز مورد نظر خود ثبت کند که در صورت موافقت مبدا و مقصد دانشجو مهمان مرکز مورد نظر می‌شود

#مهمان_دائم:
مهمان دائم دارای شرایط خاصی است از جمله تغییر محل سکونت دانشجو، تغییر محل شغل همسر یا پدر ومادر، بیماری خاص و... لذا در این خصوص فرد می بایست از طریق پیشخوان خدمت درخواست خود را ثبت نماید.

#مهمان_اضطراری( تعیین محل آزمون): حدود یک ماه قبل از امتحانات پایان ترم سیستم گلستان این امکان را به دانشجو می دهد تا محل آزمون پایان ترم خود را مشخص  کند.

- براي مهمان موقت و دائم حتما مي بايست مركز مقصد عينا رشته و گرايش شما را داشته باشد.

-مهمان دائم مربوط به مقطع کارشناسی می باشد.

-دانشجويان مقطع ارشد مي توانند تا دو ترم براي مهمان‌ ترمي شدن اقدام نمايند.