آموزش
زمان و شرایط تغییر رشته دانشجویان دانشگاه پيام نور
نيمسال دوم( بهمن) 1403-1402

** شرایط تغییر رشته دانشجویان دانشگاه پيام نور

- بر اساس آیین نامه جدید شرط اصلی تغییر رشته صرفا گذراندن حداقل ۱۲ واحد با معدل کل ۱۲ و بیشتر در رشته فعلی می باشد.

- تغییر رشته فقط یکبار در طول دوره تحصیل امکان پذیر است و پس از اعمال آن قابل بازگشت نیست.

-تمامی دانشجویان مقطع کارشناسی با هر رشته ای می توانند به رشته مورد علاقه خود که در مرکز یا واحد محل تحصیل وجود دارد تغییر رشته دهند.

- دروس اختیاری مازاد جزو ۱۲ واحد لازم برای تغییر رشته محسوب نمی‌شود. (معدل کل بدون نمره این دروس باید بالای ۱۲ باشد)

- دانشجویی که درخواست تغییر رشته می دهد باید در سنوات باقی مانده بتواند در رشته جدید فارغ التحصیل شود. (سنوات دانشجو از ابتدای ورود به دانشگاه حساب می‌شود. )

- دروسی که دانشجو در رشته قبلی گذرانده در صورت مشترک بودن سرفصل‌ها با رشته جدید معادل سازی می‌شود.

- دروسی که دانشجو از سایر دانشگاه‌ها معادل سازی کرده است جزو ۱۲ واحد لازم برای تغییر رشته حساب نمی‌شود. (باید ۱۲ واحد در دانشگاه پیام نور مرکز تحصیل گذرانده شود.)

- دانشـجوياني كه به صـورت مهمان دائم تحصـيل مي كنند، امكان تغيير رشـته/گرايش براي ايشـان امكان پذير نمي باشد.

-در مقطع کارشناسی ارشد تغییر رشته امکان پذیر نیست.

- دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد برای تحصیل در رشته‌ ای دیگر باید مجددا در آزمون ورودی دانشگاه شرکت نمایند.