امتحانات
1399/9/23 یکشنبه
📚نحوه برگزاری آزمون دروس عمومی
📚 دانشجویان استان مازندران

قابل توجه دانشجویان گرامی:

📚نحوه برگزاری آزمون دروس عمومی دانشجویان استان مازندران

🟪 آزمون دروس عمومی به صورت برخط در تاریخ و ساعت مشخصی برگزار می‌گردد.

🟨 توجه فرمایید جهت کاهش بار ترافیک سامانه ساعت و تاریخ آزمون های هر استان با دیگری متفاوت است.

💻 آدرس سامانه برگزاری آزمون دروس عمومی؛
📌 sanjesh.pnu.ac.ir

📌 sanjesh1.pnu.ac.ir/login/index.php
🔖نام کاربری: شماره دانشجویی
🔖کلمه عبور: کد ملی

🟣نکته1: تاریخ و ساعت آزمون دروس فوق در کارت آزمون (گزارش 428) توسط دانشجو قابل رویت می باشد.

🔵نکته 2: آزمون بخش نظری کلیه دروس عمومی نظری- عملی توسط مرکز سنجش و آزمون برگزار خواهد شد و بخش عملی توسط اساتید محترم ارزشیابی می شود.

🔴نکته3: منظور از دروس عمومی دروسی است که در عکس فوق درج شده است.

🟢نکته4: فقط در تاریخ های مذکور امکان ورود برای دانشجویان به سامانه دروس عمومی وجود دارد.

قابل توجه دانشجویان محترم:

📝 نکات بسیار مهم در مورد آزمون آنلاین دروس عمومی ( راهنمای pdf ) :

1️⃣ آزمون دروس عمومی بصورت آنلاین و تستی برگزار می گردد.

2️⃣ زمان پاسخگویی به سوالات در آزمون ۳۰ دقیقه می باشد و سوالات بصورت تکی قابل نمایش است.

3️⃣ نام کاربری و کلمه عبور برای ورود به آزمون:

🔖نام کاربری: شماره دانشجویی

🔖کلمه عبور: کد ملی

4️⃣ آدرس ورود به سامانه آزمون دروس عمومی:

🔷 در صورت استفاده از وب سایت :
Http://sanjesh.pnu.ac.ir

🔷 در صورت استفاده از اپلیکیشن
Http://sanjeshsw.pnu.ac.ir

5️⃣ دانشجویان بعد از ورود به‌ سایت می توانند از تاریخ و ساعت دروس خود آگاه شوند.

6️⃣ دانشجویانی که جهت شرکت در آزمون فاقد سیستم یا گوشی هستند می توانند با نزدیکترین دانشگاه محل سکونت خود هماهنگی لازم را به عمل آورند تا امکانات لازم را در ساعت اداری در اختیار گیرند.

7️⃣  قبل از اتصال به سامانه از خاموش بودن فیلتر شکن گوشی خود اطمینان حاصل نمایید .

8️⃣ قبل از شروع آزمون دستگاه خود را شارژ کنید و از اتصال به اینترنت اطمینان حاصل نمایید.