آموزش
1402/3/16 سه‌شنبه
دکتر سلطانی احمدی معاون حقوقی،امورمجلس و هماهنگی استانها دانشگاه پیام نور

💠دکتر سلطانی احمدی معاون حقوقی،امورمجلس و هماهنگی استانها دانشگاه پیام نور در بازدید از مرکز بابل؛

در طرح ساماندهی دانشگاه حفظ عزت و کرامت کارکنان اولویت اول ماست.

💠به گزارش روابط عمومی دانشگاه  پیام نورمرکز بابل،دکتر مجتبی سلطانی احمدی معاون حقوقی ،امورمجلس و هماهنگی استان ها دانشگاه پیام نور روز شنبه ۱۳ خرداد ۱۴۰۲ به اتفاق دکتر نازک تباررییس دانشگاه پیام نور استان مازندران از مرکز بابل بازدید کرد.

معاون حقوقی ،امومجلس و هماهنگی استانها دانشگاه پیام نور تصریح کرد:در طرح ساماندهی دانشگاه ،حفظ عزت و کرامت کارکنان اولویت اول ماست.
💠وی با بیان اینکه مازندران از استان های برخوردار و دارای پتانسیل بالایی در زمینه های مختلف فرهنگی٫ اجتماعی و .. است ،تصریح کرد:استان ها برنامه مدونی برای ساماندهی و آمایش منابع انسانی، املاک و حوزه جغرافیایی داشته باشند.

💠دکترحسین نازک تبار رییس دانشگاه پیام نور مازندران گزارشی از استان داد و گفت:با تشکیل کارگروه آمایش منابع انسانی و املاک در استان در تلاش هسیم تا ساماندهی بصورت مناسبی انجام شود.