1402/3/7 یکشنبه
بازدید دکتر نازک تبار از روند امتحانات ترم دوم
بازدید دکتر نازک تبار سرپرست دانشگاه پیام نور استان مازندران از روند برگزاری امتحانات ترم دوم ۱۴۰۱ دانشگاه پیام نور مرکز بابل

💠به گزارش روابط دانشگاه پیام نور مرکز بابل ، دکتر حسین نازک تبار سرپرست دانشگاه پیام نور استان مازندران و دکتر ملائی سرپرست معاونت آموزشی و پژوهشی دانشگاه پیام نور استان روز سه شنبه ۲ خرداد ۱۴۰۲ از محل برگزاری امتحانات در دانشگاه پیام نور مرکز بابل بازدید کردند. در این بازدید از نزدیک درجریان روند برگزاری امتحانات ترم دوم ۱۴۰۲-۱۴۰۱ در این مرکز دانشگاهی قرارگرفتند و در دیدار با عوامل اجرایی آزمون از زحمات و تلاش های یکایک همکاران این دانشگاه قدردانی کردند.

💠در این بازدید، دکتر طالبی سرپرست دانشگاه پیام نور مرکز بابل، محمدرضا نجفی مدیر حراست، مهدی ولی زاده مدیر مالی، علی یاسری فر رئیس اداره خدمات آموزشی دانشگاه پیام نور استان، سرپرست دانشگاه را همراهی کردند.